NIEUW: Zelf verkopen bij DichtbijVastgoed

Ben je geïnteresseerd in het zelf verkopen van jouw woning ? Dichtbij Vastgoed faciliteert alle zaken welke nodig zijn voor een goede verkoop. Ga moeiteloos en eenvoudig binnen 3 stappen aan de slag met de verkoop van je eigen huis. Neem gerust contact met ons op indien er onduidelijkheden zijn.  

Hoe kan het zo voordelig bij Dichtbij Vastgoed ?

Wij als Dichtbij Vastgoed begrijpen dat eigenaren bij verkoop van hun woning de kosten zo laag mogelijk willen houden. Deze besparing kan men gebruiken voor bijvoorbeeld de aankoop, verbouw of financiering van een nieuwe woning. Wij willen daarom onze klanten de mogelijkheid bieden om hun woning te verkopen d.m.v. een van onze online pakketten. Dichtbij Vastgoed kijkt door de bril van de klant. De kosten houden we mede zo laag omdat Dichtbij Vastgoed samenwerkt met jou.  

Wat zijn de voordelen van het kiezen van een pakket?

Aan de hand van deze 3 pakketten kun je zelf bepalen of je het groots of juist kleinschalig wilt aanpakken. Wellicht ben je ervan overtuigd dat jouw woning snel verkocht gaat zijn? Of je wilt juist je huis verkopen met een uitgebreide brochure en video van je huis. De pakketten die DichtbijVastgoed je kan aanbieden kunnen jou kosten, moeite en tijd besparen. We hebben voor elke verkoopwens een oplossing.Wil je meer informatie of een aangepast pakket vraag dan gerust voor meer informatie!!

 

 

Hoe werkt het?


 

Kies een verkoop pakket:

(Let op! Beschikbaar tot max 50 km van de vestigingsplaats Voerendaal.)


 


Voeg optionele deeldiensten toe: