Eerlijk bieden met onze transparante biedingstool

Bent u ook voorstander van een gelijk speelveld voor alle woningzoekers?

In een markt die ontwricht is en ineens andere wetten kent lopen wij voorop met een slimme biedingstool. Deze biedingstool stelt de verkoper en makelaar in staat om met een goed gevoel de woning te verkopen. De woning wordt op ons platform geplaatst en via anonieme biedingen komt er een totaaloverzicht van biedingen en voorwaarden tot stand. Dit totaaloverzicht stelt de verkoper en makelaar in de gelegenheid om volledig anoniem te kiezen voor de beste optie.

Nadat de verkoper uit dit totaaloverzicht zijn winnaar heeft gekozen krijgt deze koper direct bericht via het platform. Pas op dat moment wordt de naam van de winnaar bekend gemaakt. Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd ontvangen alle bieders een bericht met een totaaloverzicht van de biedingen. Zo kan men altijd zien hoe het biedingstraject is verlopen en is transparantie geboden. Kopers kunnen op deze wijze meedoen in het aankooptraject van woningen waar men voorheen niet eens aan deel kon nemen.

Tevens houden wij audits en zien wij erop toe dat alles eerlijk verloopt. Daarom verstrekken wij ons keurmerk per woning.

Neem contact op