Beschrijving

Door ons te koop aangeboden tussengelegen eengezinswoning, met tuin en separate garage, gelegen nabij het centrum van Brunssum in de wijk Kruisberg. De woning beschikt over een ruime woonkamer met een half-open keuken op de begane grond en drie slaapkamers plus een badkamer op de eerste verdieping.

Dit pand valt onder de categorie ‘opknapwoning’ en dient op onderdelen gemoderniseerd te worden. 

Het buurtschap Kruisberg, waar deze woning is gesitueerd, maakt onderdeel uit van de uitstekend bereikbare Gemeente Brunssum. Als inwoner van deze gemeente beschikt u over de noodzakelijke openbare voorzieningen (scholen, enorme diversiteit aan detailhandelszaken, buurtcentra, etc.). Wonen in Brunssum – met haar goed onderhouden parken - staat gelijk aan wonen in het groen.  En dankzij de Buitenring is Brunssum uitstekend bereikbaar van en naar Heerlen, Sittard, Maastricht en Duitsland.

INDELING
Begane grond
- Entreehal voorzien van laminaatvloer met meterkast, toilet, trap naar verdieping en toegang tot de woonkamer. 
- Ruime goed afgewerkte woonkamer met voldoende lichtinval en voorzien van een keurige laminaatvloer.
- Moderne half-open keuken met aanbouwinstallatie in hoekopstelling, voorzien van diverse up-to-date inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap en spoelbak. 
- Via keukendeur toegang tot de tuin met grotendeels tegels met alhier de stenen berging en garage gesitueerd. Opgemerkt dient te worden dat een praktische overkapping gerealiseerd is tussen de keukendeur van het woonhuis en de ingang van de berging.
- In de tuin bevindt zich, zoals eerder vermeld, een stenen berging plus een separate stenen garage. Deze zijn beide bereikbaar c.q. toegankelijk via de tuin en achterzijde van het pand.

Eerste verdieping
- Overloop met toegangsdeuren tot de aanwezige slaapkamers en badkamer.
- Drie ruime slaapkamers.  
- Volledig betegelde badkamer, welke voorzien is van een bad-douche combinatie en wastafel.

Vliering
- Via een vlizotrap bereikbare vliering.

Overige bijzonderheden
- Gunstig geprijsde – goed bewoonbare - opknapwoning met veel potentie. Elke ‘doe-het-zelver’ weet van dit object beslist iets moois te maken; geheel naar eigen wens en inzicht!
- De woning beschikt over houten kozijnen met enkelglas.
- De achterzijde van het pand (keukendeur plus raampje en achtervenster) beschikt over rolluiken.
- Aantrekkelijke ligging in kindvriendelijke wijk met alle openbare voorzieningen op loopafstand. Gesitueerd in directe nabijheid van het centrum van Brunssum. 
- Woonoppervlakte 90 m² / Inhoud 335 m³.

Disclaimer
- Alle maten zijn circa-maten.
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
- De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
-Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

Kenmerken