Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement. Foto - Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement.
10 foto's beschikbaar

Te koop: Markt 46-A, op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (ged) en de eerste verdieping te realiseren casco appartement.

Adres: Markt 46A, 6461 ED Kerkrade
Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 470 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 208 m²
Aanvaarding In overleg
€ 420.000,- k.k.

Algemeen

Markt 46A in Kerkrade

Vraagprijs: € 420.000 euro k.k.
Aanvaarding: per direct

Op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (Ged.) en de eerste verdieping worden twee nieuw te realiseren appartementen verkocht. De appartementen worden in het voormalige bankgebouw van de ABN AMRO bank gerealiseerd. Dit appartement (adres Markt 46A) heeft een oppervlak... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1982
Aangeboden sinds Maandag 27 december 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00173
Vraagprijs € 420.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 27 december 2021
Laatste wijziging Maandag 10 januari 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1982
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 470 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 208 m²
Inhoud 832 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 70 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Nabij school
Nabij snelweg
Nabij winkelcentrum
Uitrusting
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Kerkrade E 5188 Kerkrade E 5188
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigendom belast met gebruik en bewoning

Beschrijving

Markt 46A in Kerkrade

Vraagprijs: € 420.000 euro k.k.
Aanvaarding: per direct

Op een uitstekende locatie, aan de gezellige markt van Kerkrade, op de begane grond (Ged.) en de eerste verdieping worden twee nieuw te realiseren appartementen verkocht. De appartementen worden in het voormalige bankgebouw van de ABN AMRO bank gerealiseerd. Dit appartement (adres Markt 46A) heeft een oppervlakte van circa 208 m² en een eigen kelderruimte van 54,52 m² plus een buitenberging van circa 15 m². Het appartement wordt casco verkocht hetgeen betekent dat de verkoper alleen de ruwbouw verzorgt. Uw appartement wordt uiteraard wind- en waterdicht opgeleverd.

BEZICHTIGINGEN EN AFSPRAKEN
Om het appartement te bezichtigen kunt u een afspraak maken met onze makelaar, de heer Jo Paas van Dichtbij Vastgoed, te bereiken onder het nummer 06 - 57 57 11 99.

INDELING APPARTEMENT Markt 46A

BEGANE GROND
Separate entree met hal en grote verkeersruimte van 39,71 m². Hier zijn twee ruime slaapkamers van resp. 15,70 en 22,70 m² gesitueerd. Verder bevindt zich de badkamer van 12,43 m² en de trappenopgang naar de eerste verdieping op de begane grond. Hier is ook de technische ruimte ten behoeve van de wasmachine en de droger gesitueerd. Deze ruimte is 3,32 m². Op deze begane grond verdieping is ook de meterkast voorzien.

1e VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevindt zich een grote loftwoning met een oppervlakte van maar liefst 98,03 m²! Een grote raampartij zorgt voor voldoende daglichttoetreding.
Aan de achterzijde bevindt zich een dakterras van 30,04 m². Verder zijn op deze verdieping een toiletruimte en een voorraadkast gesitueerd.

SOUTERRAIN
Dit appartement heeft een eigen kelderruimte van 54,52 m².

BERGING
Dit appartement heeft op de begane grond aan de achterzijde van het object een eigen berging met een oppervlakte van circa 15 m².

OPPERVLAKTEN
De totale woonoppervlakte inclusief kelder bedraagt circa 263 m². Exclusief kelder bedraagt de woonoppervlakte 208 m² verdeeld over de begane grond 100,70 m² en de verdieping van 107,50 m².

ALGEMEEN
- Bouwjaar 1982
- Energielabel wordt aangevraagd

BIJZONDERHEDEN
- Het appartement is gelegen in hartje Kerkrade aan de gezellige markt op loopafstand van het nieuwe complex ‘Vie, leven in beweging’, nabij winkels, horeca, scholen, bibliotheek, sportvoorzieningen, station, uitvalswegen en busverbindingen.
- Verkoper biedt de mogelijkheid het appartement voor u af te bouwen. Hierover kunt u in overleg treden met verkoper en informatie is via de makelaar op te vragen.
- Het complex kent een gezonde Vereniging van Eigenaren. De kosten aan de VVE bedragen maandelijks (indicatief) € 250,-.
- Op het afgesloten buitenterrein aan de achterzijde van het complex heeft koper een eigen parkeerplaats. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot het aanhuren of aankopen van meerdere parkeerplaatsen.
- In de koopovereenkomst zal de gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% worden opgenomen.

In bijgevoegde foto’s is de indeling van het appartement weergegeven.
Verder zijn er sfeerimpressies bijgevoegd die u een idee geven hoe uw appartement er mogelijk binnen afzienbare tijd uit zou kunnen zien.
U bent echter volledig vrij dit in te delen naar eigen wens.

KOSTEN
De vraagprijs van dit casco appartement bedraagt € 420.000,00 kosten koper.
Verkoper biedt u de mogelijkheid het appartement voor u af te bouwen. Hierover kunt u in overleg treden met verkoper.

Disclaimer;
* Alle maten zijn circa maten;
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”)
Sluiten

Recent bekeken