Beschrijving

Omschrijving

Te koop: Lippestraat 18 te Kunrade (Voerendaal) 

Instapklare halfvrijstaande woning met een zonnige tuin gelegen in het kindvriendelijke Kunrade (Voerendaal).

Indeling:

Begane grond: entree met toilet en meterkast en doorloop naar de woonkamer en luxe keuken.  De woonkamer beschikt over openslaande deuren welke toegang geven tot de tuin voorzien van overkapping en aparte buitenberging. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en bereikbaar via het naastgelegen looppad. 

Eerste verdieping: overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van ligbad, wasmeubel en tweede toilet. 

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikbare zolderverdieping voorzien van dakraam. De Zolderverdieping kan verder afgebouwd worden waarna een ruime vierde slaapkamer wordt gerealiseerd. 

Deze woning is rustig gelegen in een kindvriendelijk woonerf met alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Verder wordt de woning gekenmerkt door voldoende woonruimte en is onderhoudsvriendelijk afgewerkt. 

Meer info of een bezichtiging plannen: kim@dichtbijvastgoed.nl of 0641632924

Disclaimer
- Alle maten zijn circa-maten.
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
- De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
-Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

Kenmerken