Beschrijving

Valkenburgerweg 45 in Wijlre

Vraagprijs: € 399.000 euro k.k.
Aanvaarding: per direct

Karakteristiek gerenoveerde vrijstaande woning uit 1927 met een dubbele garage en zonnige tuin nabij alle voorzieningen gelegen op een perceel van 446 m2 met een woonoppervlakte van welgeteld 207 m2. 

Wijlre is een dorp met een uitgesproken karakter waar het aangenaam wonen is.
Het voorzieningenniveau in Wijlre en omliggende dorpen is uitstekend.
Steden als Maastricht, Valkenburg, Heerlen en Aken liggen op nog geen 20 km afstand.

INDELING

Souterrain: 
Provisiekelder (ca 15m2)

Begane grond:
Entree/hal met plavuizen vloer met toilet en fonteintje. Via deur van de hal kom je uit in de ruime woonkamer welke verbinding geeft naar de moderne open keuken voorzien van alle moderne keukenapparatuur. Via de keuken is er nog een aparte toiletruimte met een ruime hobbykamer van ca 22 m2. 
Via de keuken toegang tot de ruime zonnige tuin ( zij- ingang bereikbaar) met vijver, overdekt terras, buitenkeuken, sauna en oprit met een dubbele garage.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, Badkamer met inloopdouche, ligbad met badmeubel en dubbele vaste wastafel met 3 slaapkamers ( 13/ 12/ 9m2).

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte, met overloop waar zich nog 3 slaapkamers bevinden (ca 6/7/ 14 m2) en waar de warmtepomp en CV combi installatie zich bevindt.

Tuin:
Ruime achtertuin met achteringang met dubbele garage, visvijver, overdekt terras, buitenkeuken en aparte sauna gesitueerd.

Nieuwsgierig geworden en altijd graag in het Heuvelland willen wonen in een ruim karakteristiek huis met veel woonoppervlakte?

Bijzonderheden:
- Grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- 6 slaapkamers
- Duurzaamheid: warmtepomp en 18 zonnepanelen in eigendom                                                         
- Woonoppervlakte ca 207 m2/ 834 m3                                           
- Ruime zonnige achtertuin met dubbele garage
- Moderne badkamer met inloopdouche en ligbad en moderne open keuken

Disclaimer;
* Alle maten zijn circa maten;
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”)

Kenmerken