Reviews Dichtbij Vastgoed

Hypotheekrente bereikt laagterecord - profiteer ervan!

Na een korte periode waarin de hypotheekrentes weer stegen, is opnieuw een daling ingezet en het dieptepunt lijkt nog niet bereikt. Dat biedt mogelijkheden! Maak er gebruik van.

In maart van dit jaar stonden de hypotheekrentes historisch laag en mede daardoor ontstond er een run op de huizenmarkt. Maar niet lang daarna begonnen de rentes door onzekerheid en hogere financierskosten te stijgen toen ook de coronacrisis in ons land uitbrak. Het dieptepunt van de hypotheekrentes leek na jarenlange daling nu echt bereikt. 

Maar sinds juli is er opnieuw een nieuwe daling ingezet, die mede veroorzaakt is door het herstelfonds ter waarde van 750 miljard euro waar de EU overeenstemming over vond. Inmiddels staat de hypotheekrente weer op hetzelfde niveau als in maart van dit jaar en het lijkt erop dat het dieptepunt nog niet bereikt is. 

Het is dus geen onverstandig idee om nu te gaan shoppen voor een nieuwe hypotheek. Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Laat Dichtbij Vastgoed jou helpen! En wil je niet verhuizen maar wel profiteren van de lage hypotheekrentes? Wij brengen jou graag in contact met een adviseur die samen met jou op zoek gaat naar de meest optimale hypotheek voor jouw situatie.