Over ons

Waarom Dichtbij Vastgoed?

Dichtbij Vastgoed kenmerkt zich door haar persoonlijke en betrokken werkwijze. We kijken verder dan alleen de verkoop van uw woning. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat je van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past. Wij helpen u van begin tot eind aan een persoonlijk verhuistraject.
Wij vinden het achterhalen van sfeer en beleving waarheen u op zoek bent belangrijk.
Gezamenlijk gaan wij graag met u actief op zoek naar de juiste match in de regio!

Wie zijn wij?

Dichtbij Vastgoed, sinds kort een nieuw begrip, in de regio Zuid Limburg. Onze makelaars Pascal, Dave en Tom begeleiden je bij de koop of verkoop van jouw woning. Dat doen we deskundig en betrokken. Dichtbij Vastgoed vond zijn oorsprong in 2019 en kenmerkt zich door een jonge, frisse blik op het hedendaagse makelen.

 

Van links naar rechts: Dave, Tom en Pascal 

Over Pascal

Pascal is al meer dan 10 jaar werkzaam in de makelaardij. Samen met Tom en Dave voert hij deze passie uit bij Dichtbij Vastgoed. ZIjn focus ligt vooral op woningen in het Heuvelland. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen waarmee Pascal als team een custom made service verleent aan klanten

Over Dave

Dave is werkzaam als makelaar bij Dichtbij Vastgoed. Hij houdt zich bezig met de aan- en verkoop van woningen en tiny houses, en hij krijgt erg veel energie van nieuwe projecten! 

Over Tom

Tom is makelaar en eigenaar van DIchtbij Vastgoed sinds 2019. Hij richt zich met name op het verkopen van particulier vastgoed in de regio Parkstad. Klanten van A t/m Z ontzorgen en de dienstverlening hierop aansluiten is voor hem erg belangrijk. Gedreven, gepassioneerd en gemotiveerd zijn woorden die hem omschrijven! 

Huis te koop?

Zet u uw huis te koop in de regio Zuid Limburg? Of wilt u een woning kopen in deze regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de woningmarkt goed. We staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u op rekenen.

Uw woning kopen of verkopen

Een woning kopen of verkopen, is een grote stap. Dat beseffen wij als geen ander. Als professioneel makelaar regelen wij al het papierwerk voor u. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z, van het verzorgen van een professionele presentatie tot deskundige bezichtigingen, naslagwerk en aankoopbegeleiding. Onze belofte: we streven naar een realistische prijs die klopt met de marktwaarde van een woning in onze regio. Zodat u uw huis met een goed gevoel koopt of verkoopt.

Afspraak maken