Over ons

Waarom Dichtbij Vastgoed?

Dichtbij Vastgoed kenmerkt zich door haar persoonlijke en betrokken werkwijze. We kijken verder dan alleen de verkoop van uw woning. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat je van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past. Wij helpen u van begin tot eind aan een persoonlijk verhuistraject.
Wij vinden het achterhalen van sfeer en beleving waarheen u op zoek bent belangrijk.
Gezamenlijk gaan wij graag met u actief op zoek naar de juiste match in de regio!

Wie zijn wij?

Dichtbij Vastgoed, sinds kort een nieuw begrip, in de regio Zuid Limburg. Onze makelaars Pascal,                                        Tom en Jo (nog niet op de foto) begeleiden je bij de koop of verkoop van jouw woning. Dat doen we deskundig en betrokken. Dichtbij Vastgoed vond zijn oorsprong in 2019 en kenmerkt zich door een jonge, frisse blik op het hedendaagse makelen.

Jo nog niet afgebeeld

Huis te koop?

Zet u uw huis te koop in de regio Zuid Limburg? Of wilt u een woning kopen in deze regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de woningmarkt goed. We staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u op rekenen.

Welkom in Zuid Limburg, welkom in een bruisende regio

Zuid Limburg heeft voor woningzoekers een uitstekend en aantrekkelijk vestigingsklimaat. Een dynamische en karakteristieke regio waarin de woningmarkt voorziet in voor elk wat wils. Wij matchen uw wensen optimaal met de beschikbare woningen. We gaan dan ook graag voor u op zoek. Verkoopt u uw Zuid Limburgse woning? Ook dan staan wij voor u klaar met de beste begeleiding en vakkundig advies. Precies wat u van een makelaar mag verwachten.

Uw woning kopen of verkopen

Een woning kopen of verkopen, is een grote stap. Dat beseffen wij als geen ander. Als professioneel makelaar regelen wij al het papierwerk voor u. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z, van het verzorgen van een professionele presentatie tot deskundige bezichtigingen, naslagwerk en aankoopbegeleiding. Onze belofte: we streven naar een realistische prijs die klopt met de marktwaarde van een woning in onze regio. Zodat u uw huis met een goed gevoel koopt of verkoopt.

Afspraak maken