Hypotheekadvies

Hypotheek

U zoekt deskundig advies over hypotheken. Als onafhankelijk hypotheekbemiddelaar, kennen onze partners de verschillende financiële mogelijkheden. Er wordt verder gekeken dan het maximale bedrag dat u kunt lenen. Na het afsluiten van de hypotheek houden zij u uiteraard op de hoogte bij eventuele wijzigingen. Ook geven zij advies over andere financiële producten, zoals verzekeringen, sparen, beleggen en kredieten. Bovenal vinden wij het belangrijk dat u kiest voor een hypotheek die bij u past. Voor nu en de toekomst. Wat ons betreft, begint dat met een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek met onze onafhankelijke hypotheekadviseur.

Elke situatie is uniek

Onze hypotheekadviseur neemt met u de diverse mogelijkheden door. Hij stelt u de juiste vragen. Want de ene vorm van een hypotheek zal net iets beter passen bij uw situatie dan de andere. Door inzicht in uw situatie, uw wensen en uw toekomstdromen kan onze hypotheekadviseur al aan het einde van het eerste gesprek een indicatie geven welke hypotheek het beste bij u past.

Onafhankelijk advies

Er wordt samengewerkt met diverse financiële instellingen waarbij er een onafhankelijke selectie van de financiële mogelijkheden wordt gepresenteerd. Vergeleken worden hiervoor verschillende hypotheekvormen en rentevaste periodes, zodat u ook inzicht krijgt in de toekomstige maandlasten. Vervolgens wordt er gezocht naar de beste overeenkomst voor u.

Advies op maat

Kortom, financieel advies dat betaalbaar is en geheel op uw situatie is afgestemd. U ontvangt daarom een offerte op maat. Onafhankelijk en op zoek naar de beste marktpartij voor u.

Neem direct contact op