Reviews Dichtbij Vastgoed

Nieuw in Voerendaal

Vanaf heden presenteren wij ons nieuw makelaarskantoor in Voerendaal, Dichtbij Vastgoed!

Dichtbij Vastgoed

Dichtbij Vastgoed, sinds kort een nieuw begrip, in de regio Zuid Limburg. Ons bedrijf vond zijn oorsprong eind 2018 en kenmerkt zich door een jonge, frisse blik op het hedendaagse makelen.

Welkom in Zuid Limburg, welkom in een bruisende regio

Voerendaal heeft voor woningzoekers een uitstekend en aantrekkelijk vestigingsklimaat. Een dynamische en karakteristieke regio waarin de woningmarkt voorziet in voor elk wat wils. Wij matchen uw wensen optimaal met de beschikbare woningen.

Waarom Dichtbij Vastgoed

Dichtbij Vastgoed kenmerkt zich door haar persoonlijke en betrokken werkwijze. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we de strategie die bij u en de verkoop van uw woning past. Wij helpen u van begin tot eind aan een persoonlijk verhuistraject. Het achterhalen van sfeer en beleving waarheen u op zoek bent vinden wij belangrijk.

Uw woning kopen of verkopen

Een woning kopen of verkopen, is een grote stap. Dat beseffen wij als geen ander. Als professioneel makelaar regelen wij al het papierwerk voor u. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z, van het verzorgen van een professionele presentatie tot deskundige bezichtegingen, naslagwerk en aankoopbegeleiding.